WAAROM RAINBOW PAYROLL?

Wilt u in de cloud eenvoudig de salarisadministratie voeren? Dan is Rainbow de oplossing voor u!

Uw salarisadministratie is binnen handbereik!

Met Rainbow kunt u uw salarisadministratie volledig in de cloud – op het internet – beheren. Op deze manier heeft u 24/7 toegang tot uw informatie via het internet, tegen zeer lage kosten. Bovendien heeft u geen zorgen om het beheer, de beveiliging of de infrastructuur, want wij nemen die zorgen compleet uit uw handen!

U kunt meteen aan de slag!

Met Rainbow heeft u een standaard salarissysteem met de minimale inrichting. Rainbow bevat standaard een uitgebreid aantal looncodes. Hierdoor kunt u als gebruiker na het aanmaken van werknemers al meteen aan custom essay de slag. Uiteraard is het ook mogelijk zelf looncodes aan te maken. De looncodes worden gekoppeld aan een grootboeknummer, zodat er al direct na de salarisverwerking een juiste journaalpost gegenereerd kan worden.

Met Rainbow bespaart u tijd en geld!

Loonmutaties kunnen eenvoudig en snel ingevoerd of geA?mporteerd worden. Werknemers kunnen hun loonstrook online inzien of krijgen die per mail toegestuurd. Rainbow werkt 100% volgens de Surinaamse wet- en regelgeving.
Naast de loonstroken kunnen banklijsten, loonjournaalposten, loonbelasting en maandelijkse aangiften gegenereerd worden.

Rainbow is gebruikersvriendelijk!

Installatie is niet nodig, u kunt direct aan de slag! Rainbow is altijd up to date. Wijzigingen in de belastingwetgeving worden automatisch doorgevoerd in de loonberekening. Updates vinden regelmatig en kosteloos plaats. Wij beantwoorden al uw vragen en assisteren u bij elk payroll vraagstuk.

U bent verzekerd van een correcte salarisverwerking, dankzij onze controlemomenten!

Onze payroll software heeft verschillende controlemomenten.
De salarisverwerking is ingedeeld in verschillende statussen, namelijk:

  • Voorcalculatie;
  • Correctie calculatie;
  • Periode afsluiting.

Bij elk van deze statussen wordt er een set van rapporten gegenereerd die gebruikt kunnen worden voor de controle. U heeft dan in een oogopslag inzicht in de loonkosten met behulp van een kosten- en journaalpost analyse. U voorkomt top essay writing service cruciale fouten en u bent verzekerd van een correcte salarisverwerking!
Met het standenregister kunt u de loonberekeningen van twee periodes vergelijken. U ziet direct de verschillen tussen, bijvoorbeeld: de huidige periode en de vorige periode.

U heeft niet alleen overzicht in het salaris, maar ook in het verlof en de verzuimcijfers van uw werknemers!

Rainbow biedt u de mogelijkheid om een simpele verlof- en ziekteverzuim administratie op na te houden. Het zou toch interessant  zijn om deze cijfers te kunnen presenteren?