FAQ

Hoe lang bestaat het Rainbow pakket al?

Rainbow is de nieuwe naam voor de pakketten van i-Frontier, met name: Salary Manager, iPay en iEmployee. Deze pakketten zijn vanaf 2003 op de Surinaamse markt.

Welk bedrijf staat achter Rainbow?

i-Frontier staat achter Rainbow. i-Frontier is een toonaangevend ICT Bedrijf in Suriname.

Welke bedrijven gebruiken Rainbow Payroll?

Rainbow is de marktleider in Suriname op het gebied van salaris software. Meer dan 15.000 werknemers krijgen momenteel hun salaris vanuit het Rainbow pakket (of de voorloper iPay en iEmployee). Voor een complete lijst met referenties zie referenties.

Wat gebeurd er als ik wil stoppen met Rainbow?

Na afloop van het contract kan een klant kiezen om te stoppen met onze dienstverlening. De klant kan zelf een export maken van al zijn relevante data of een verzoek indienen om dit digitaal aangeleverd te krijgen.

Hoe wordt het aantal actieve werknemers berekend?

Dit wordt gedaan aan de hand van het aantal werknemers met een actieve salarisslip aan het einde van de maand.

Waar wordt Rainbow Payroll gehost?

Rainbow wordt gehost bij Amazon Web Services (AWS). Dit is één van de grootste data providers in de wereld.

Hoe veilig is mijn data in de cloud?

We werken met een Oracle database gehost bij Amazon Web Services. We hebben diverse beveiligingen ingebouwd. Communicatie gaat over een encrypted verbinding via een SSL certificaat. De data wordt dagelijks gebackuped naar een andere server. Enkele van onze klanten hebben een audit laten uitvoeren. De aanbevelingen die uit de audits zijn gekomen, hebben we meegenomen bij het verder aanscherpen van onze interne procedures en verbetering van de applicatie. Hoewel er altijd risico’s zijn bij het werken in de cloud denken we dat deze niet hoger zijn dan bij on-premise werken. ICT werknemers in uw eigen organisatie hebben niet meer ongelimiteerd toegang tot data. We zorgen ervoor dat data altijd wordt gebackuped, laatste antivirus software is geA?nstalleerd, de laatste security patches van alle software is gedraaid en er wordt actief gewerkt om beveiligingsrisico’s te minimaliseren.